Tønder Sogn og Kirke

Konfirmationer i Tønder Sogn 2017

Der er konfirmation af de danske konfirmander i 2017:

Kr. Himmelfartsdag torsdag den 25. maj kl. 9.00 og kl. 11.00

Søndag den 28. maj kl. 10.00

For at blive konfirmeret i Tønder Kristkirke skal man bo i Tønder sogn. Konfirmanderne vælger selv dato og tidspunkt, som angives på tilmeldingssedlen, som kan ses i venstre side. Tilmeldingen afleveres til konfirmandindskrivningen søndag den 4. september kl. 10.00, hvor kirkens to danske præster deltager. Man kan være sikker på, at man får konfirmation på den valgte dato, men hvis der er for mange, der vælger samme tidspunkt, kan det blive nødvendigt at trække lod om pladserne.

De får nærmere oplysninger gennem skolen. Hvis der er spørgsmål, er man altid velkommen til at henvende sig til præsterne.

Trine Hauge Nielsen og Kirsten Elisabeth Christensen

Deutsche Konfirmation / tysk konfirmation 2016

Tysk Konfirmation

Konfirmandundervisning på tysk starter torsdag den 13. august 2015. Vi mødes hver torsdag kl. 13.05 til 15.00, i konfirmandstuen i Brorsonhus.

Tysk konfirmation 2016 er søndag den 17. april 2016 i Tønder Kristkirke.

Tysk konfirmation i det kommende år fejrer vi den 30. april 2017.

Deutsche Konfirmationen

Die deutsche Konfirmation im Jahr 2016 findet am Sonntag, den 17. April 2016 statt: um 10 Uhr in Tondern.

Die deutsche Konfirmation im darauf folgenden Jahr feiern wir am 30. April 2017.

Achim Strehlke

Mehr Informationen gibt es hier / flere informtioner findes her