Højskoledag Tønder

Kl. 10.45: Debat

Kl. 11.30: Frokost

Kl. 12.15: Sangtime ved Marianne Garder og Henrik Svane

Julius Bomholt var en fremstående socialdemokratisk politiker i det 20. århundrede og en af landets mest markante kulturpolitikere - kulminerende med hans status som landets første kulturminister. Samtidig har han et omfattende skønlitterært forfatterskab bag sig. Jørn Henrik Petersen kalder ham en etisk politiker og knytter en tråd mellem hans teologiske kandidateksamen og hans virke som politiker. Bomholt vil bevæge sig fra ideen til handlingen - alt styret af overskriften: "For de andre".

Jørn Henrik Petersen har siden 1974 været professor i socialvidenskab ved Syddansk Universitet. Han er dr.phil. og lic.oecon. Gennem de senere år har han været hovedredaktør af det store 6-bindsværk om den danske velfærdsstats udvikling og skrevet tre bøger om forholdet mellem Luthers tænkning og det moderne samfund.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding til Kirkekonteret senest den 4. november på til. 74 72 20 80 eller mail: toender.sogn@km.dk